Denní menu

Pondělí: 13. 01. 2020
0,33l Zeleninová 1,7,9
150g v.m. Zabíjačkový talíř(vrabec,prejt,klobása) , zelí , housk. a bramb. knedlík 1,3,7
150g v.m. Kuřecí steak na špenátovém lůžku , opékané brambory 1,3,7

Úterý: 14. 01. 2020
0,33l Hrachová s krutony 1,3,7
150g v.m. Uzené maso v bramboráku , pikantní zelný salát 1,3,7
350g v.p. Špagety s vepřovým masem , rajčaty a sýrem 1,3,7

Středa: 15. 01. 2020
0,33l Hovězí vývar s nudlemi 1,3,7,9
250g v.p. Smažený květák , vařené brambory , domácí tatarská omáčka 1,3,7
150g v.m. Kuřecí roláda s mandlovou nádivkou , dušená rýže , broskvový kompot 1,3,7

Čtvrtek: 16. 01. 2020
0,33l Boršč 1,3,7,9
150g v.m. Vídeňský guláš , housk.knedlík 1,3,7
350g v.p. Těstoviny zapečené s brokolicí a kuřecím masem , zeleninová obloha 1,3,7

Pátek: 17. 01. 2020
0,33l Italská 1,7
150g v.m. Vepřový závitek plněný zelím a klobásou , šťouchané brambory 1,7
150g v.m. Kuřecí Stroganov , kari rýže 1,7
Cena polévky je 30,- Kč. Cena hlavního jídla je 95,- Kč. Cena celého menu je 98,- Kč (polévka+hlavní jídlo). Při objednání poloviční porce jídel a příloh účtujeme 70% z ceny.
Seznam alergenů: 1 obiloviny, 2 korýši, 3 vejce, 4 ryby, 5 arašídy, 6 sojové boby, 7 mléko, 8 ořechy, 9 celer, 10 hořčice, 11 sezam, 12 oxid siřičitý a siřičitany, 13 vlčí bob, 14 měkkýši (a výrobky z nich)