Denní menu

Pondělí: 24. 02. 2020
0,33l Žampionový krém 1,7
120g v.m. Pečené kuřecí stehýnko na kys.zelí, hous.a bram.knedlíky 1,3,7
350g v.p. Boloňské lasagne 1,3,7

Úterý: 25. 02. 2020
0,33l Slepičí vývar s játrovými knedlíčky 1,3,7
150g v.m. Španělský ptáček s vepř.kotlety, dušená rýže, kompot 1
150g v.m. Marinovaný kuřecí steak, hranolky 1

Středa: 26. 02. 2020
0,33l Zeleninová s bramborem 1,9
150g v.m. Maďarský guláš, houskové knedlíky 1,3,7
150g v.m . Krůtí špíz, těstovinový salát s majonézou 1,3,7

Čtvrtek: 27. 02. 2020
0,33l Hrachová s párkem a krutóny 1,3,7
150g v.m. Bramborák plněný masovou směsí 1,3
150g v.m. Houbové rizoto s drůbežím masem a sýrem 7

Pátek: 28. 02. 2020
0,33l Franktfurtská 1,7
150g v.m. Hov.vařené, vejce, koprová omáčka, houskové knedlíky 1,3,7
150g v.p. Smažený sýr, vařené brambory, domácí tatarská omáčka 1,3,7
Cena polévky je 30,- Kč. Cena hlavního jídla je 95,- Kč. Cena celého menu je 98,- Kč (polévka+hlavní jídlo). Při objednání poloviční porce jídel a příloh účtujeme 70% z ceny.
Seznam alergenů: 1 obiloviny, 2 korýši, 3 vejce, 4 ryby, 5 arašídy, 6 sojové boby, 7 mléko, 8 ořechy, 9 celer, 10 hořčice, 11 sezam, 12 oxid siřičitý a siřičitany, 13 vlčí bob, 14 měkkýši (a výrobky z nich)